: : Z A L O R A : :

Assalam & Hi readers



ZALORA. penah x korang beli barang online? apa korang rs kalau beli barang tapi barang yg korang nak tu x sama dgn yg kita tgk online, dpt barang yg rosak, delivery lambat. Keccewa kan? 

sebelum ni selalu juga online shopping dkt Milkadeal, Groupon, Groupme, LivingSocial tapi x pernah try shopping melalui ZALORA. kebetulan sebelum ni dah penah subscribe ZALORA punya update. so dorang akan hantar any new update pasal SALES, NEW ITEMS dan macam2 la. dipendekkan cerita, terperasan pulak update pasal 70% SALES dkt ZALORA, apa lagi cepat2 la masuk website.

pilih sana pilih sini, sempat la order 2 tali pinggang, 2 pasang kasut dgn 1 Fedora hat. ce teka berapa ringgit dh habis untuk 5 item tu??? cepat teka.. hahahahhaha.. cuma RM15 untuk setiap satu benda. x percaya? hahaha.. actually harga dia murah sebab dh tinggal last stock.. x kisah la last stock ke apa, janji beli yg kita nak dgn harga yg berbaloi. 

Delivery dia cepat kot.. hari pertama kita order barang, hari kedua dorang proses, hari ketiga GDex dah hantar barang.. seperti yg dijanjikan.. hehehehe.. to date, dh 2 kali beli barang dgn ZALORA. yang kali kedua ni ada satu barang tu, out of stock. agak kecewa la juga. tapi kan, duit yang kita beli barang tu dorang convert jadi voucher. so kita boleh gn voucher tu on next purchase. lagipun voucher tu valid selama 365 hari.  

memandangkan aku keja 5 hari setengah seminggu, so aku alamatkan barang tu ke ofis. mmg kecoh la kalau barang tu sampai. dorang expect aku jerit macam dlm iklan tu.



here is the picture of me and my parcel. hehehhe.. samapai Manager aku pun tanya. berjaya juga aku racun otak dorang ntuk online shopping dekat ZALORA. hehehe.. 





Thank You ZALORA Malaysia!!!!!!

Comments

Popular Posts