sambungan part 3

Sambungan Part 3 (sikit je)

Lepas balik dari Rafting smlm kitorang smeua penat, smp apartment ja semua terbongkang.
sedar2 dah dinner time. Min & Zaidy bersiap awal, nak explore Night Market. kitorang turun dulu. Zaki, Amrie, Keith dgn Faisal gerak lewat sikit. apa2 pun kitorang plan akan jumpa dkt sana. Kesian Zaidy, dia rs x berapa sihat malam tu, nk demam. Selera makan pun x menentu, tapi kena paksa makan jg sebab esok, day 4 punya aktiviti adalah island hopping. 



Dekat night market macam2 jenis seafodd ada, ikan, sotong, udang, mcm2 saiz dan jenis ada. kena bijak memilih tau. rata2 disini peniaga meletakkan harga yg mahal. nk mkn pun kena tawar menawar lagi. kalau korang rajin tawar menawar la, klu x byr je la harga yg sedikit mahal. makan seafood dkt sabah boleh dikatakan murah la berbanding semenanjung. Ikan menjadi pilihan, sbb byk pilihan, mintak je dorang rekemenkan ikan jenis apa. Zaidy plak nk mkn bakso. selesai mkn baru la lagi berempat tu contact and update dorang ada dkt mana. 



Dorang mkn sekali dgn Nash, they're sitting next together. hahahaha. sebelah siangnya, jumpa dkt Padas, mlmnya jumpa plak dkt Night Market. we chat a lot. hahaha..  dah kenyang semua kitorang naek balik apartment. x lama kitorang lepak dkt night market, sbb ada drpd kami meragam perut.







Comments

Popular Posts