my 4th time shopping with ZALORA

disebabkan terlalu banyak voucher yg dpt x digunakan, maka tangan ini pun gatal untuk skroll ke ZALORA
mesti tertanya mana dpt voucher banyak2. sebenarnya, ZALORA selalu hantar promosi dkt email. kadang2 tangan tu saja2 nk klik2. tuptup dapat la voucher. kalau xnak klik2, ko leh apply kad Journey dari BCard dkt stesen Caltex terdekat. Lps register kad Journey BCard, nnt staf stesen tu akan bagi kupon ZALORA. hahahaha


ni dapat masa register Journey dkt Caltex


yang ni plak masa saja2 klik2 promo dlm email dari ZALORA


aritu place dkt acc ZALORA ari Jumaat. Sabtu cuti, Ahad cuti. 
masuk keja arini tuptup dh sampai dkt ofis. korang jgn takut kalau2 barang yg dibeli x sampai ke apa ke.
sebabnya lepas korang buat payment semua, nnt dorang akan email details. pastu, lepas dorang packing barang2 tu nanti, dorang akan email track code dkt korang. pastu tunggu la barang korang sampai.

dulu penah sekali barang yg kita dh order tu tiba2 abes stock. so dorang refund balik duit dlm bentuk voucher, valid selama setahun, siap free postage lagi, bergantung kepada nilai barangan tu. hehhehehe. 


bila sampai je berang, geng ofis dh usik. Apsal x jerit macam dlm iklan tu. hahahahaha. 
dorang pun x sabar2 nk tgk apa la barang yg aku beli. 
jeng jeng jeng



ni je yang dibeli. x banyak pon. hehehehehe. dah lama nak cari beg n kasut baru. 
kebetulan kali merayap2 cari terjumpa la beg n kasut yg berkenan di hati. 
banyak lagi pilihan yg laen sebenarnya, tapi memandangkan tgh bulan, kita limitkan la bajet. 


so dpt lagi voucher ntuk digunakan next purchase. dgn cara ni leh jimat belanja tau x. 




kepada yg masih terpercayakan polisi ZALORA yg pasal free return ntuk barang yg mempunyai alasan seperti dalam gambar diatas, sila gunakan form yg dibekalkan ZALORA untuk proses pemulangan. 
ikut je step by step yg dinyatakan di belakang kertas tu. 

I HAVE BOUGHT MINE, HOW ABOUT YOU??? 

adios....


Comments

Popular Posts